Er mogen op dit forum GEEN verzoekjes of requests gevraagd worden, dit staat ook in de regels die je accepteert bij het registreren op dit forum, hiervoor krijg je direct een permanente ban.
Usenet Collector

Usenet Collector is net als Spotnet een usenet indexering programma, het werkt geheel via usenet met een eigen database en is dus niet van Spotnet afhankelijk. Het programma heeft volledige ssl ondersteuning en aparte down en upload server instelbaar (o.a. handig bij diverse nieuwsservers).

Het heeft een zeer goede mogelijkheid tot het maken van eigen of het aanpassen van bestaande filters. Een auto update functie meldt als er een nieuwe versie voor het programma is en zal het nzb bestand van de nieuwe versie automatisch downloaden.

En er is een goede black list functie aanwezig. Weg met de virus spots, het ge-spam en het schelden en tieren in de reacties.
Ook kunnen de posters en spotters in het mijn spot gedeelte direct zien of er op een spot is gereageerd en direct zelf reageren. Een beetje zoals vroeger!

Het programma is vrij nieuw dus de database is nog niet zo ruim gevuld maar dit komt vanzelf wel. Het is een handig en gebruikers vriendelijk programma wat veel spotter / posters en gebruikers verdient.

Je kunt Usenet Collector downloaden van onze download pagina's of uit de diverse nieuwsgroepen.
Spot-net.nl Forums : Disclaimer