Er mogen op dit forum GEEN verzoekjes of requests gevraagd worden, dit staat ook in de regels die je accepteert bij het registreren op dit forum, hiervoor krijg je direct een permanente ban.
Over Spot-Net.nl

Welkom

Welkom op spot-net.nl, een community die elkaar helpt bij het installeren en gebruiken van de verschillende spotX programma's.
Ook het installeren en gebruiken van de verschillende download programma's komen aanbod, evenals alle programma's die daarbij komen kijken.

Denk daarbij aan het in en uitpakken, repareren, branden of mounten van je downloads, de meest gebruikte programma's hebben ook een handleiding op de site.
Staat een programma er niet bij? Vraag het dan aan onze experts op ons forum!

Alle gratis programma's kun je terug vinden op de verschillende pagina's van de site, of in de downloads sectie op ons forum.

Spot-Net.nl is een site voor en door Spotnet, SpotLite en SpotWeb enthousiastelingen.

Wij hebben geen banden met de makers of met de moderatie van deze programma's, maar bieden alleen ondersteuning aan gebruikers die met problemen zitten.

Gebruikers helpen gebruikers is ons motto!

Op dit moment worden er actief updates uitgebracht voor o.a. Spotnet Classic, Spotnet 2 en Spotweb. Deze updates worden via verschillende kanalen uitgebracht.
Spot-net.nl verzamelt deze updates voor je en helpt je bij het installeren van het programma en mochten er problemen zijn kun je op ons forum http://www.spot-net.nl/forums/ terecht voor hulp en ondersteunig.

Spot-net.nl Forums : Disclaimer