"Wat eten we vandaag?"
Recepten zijn altijd meer dan van harte welkom! Bon appetit en enjoy

-- [bericht automatisch samengevoegd - 02 nov 2011, 20:10] --
Ach ja, vandaag papardelle met citroen-mascarponesaus, kabeljauw in deeg en tomatensalade. Aangezien de laatste 2 zo makkelijk zijn (de eerste trouwens ook, maar je moet het maar weten) hierbij het receptje van de saus:
4 personen
* 250 gr Mascarpone
* 1 schoongemaakte citroen
* Amandelschaafsel
* Olijfolie
Olijfolie in pannetje doen. Citroen raspen en even heel kort 'aanbakken'. Mascarpone in pannetje en laten smelten. Sap van 1 citroen (als je dat lekker vindt, kun je extra citroensap toevoegen - gewoon uit een flesje). Laten smelten. Amandelschaafsel in pan lichtbruin laten kleuren. (let op: in het begin gaat dit heel langzaam, maar wanneer eea bijna klaar is, gaat het erg hard. Goed opletten en erbij blijven, anders wordt het schaafsel bitter.)
Papardelle mengen met saus, schaafsel eroverheen en klaar. Bord verder aankleden met vlees/vis/groente naar wens.
Eet smakelijk.
