Er mogen op dit forum GEEN verzoekjes of requests gevraagd worden, dit staat ook in de regels die je accepteert bij het registreren op dit forum, hiervoor krijg je direct een permanente ban.

V1.0.7 krijgt niet altijd nieuwe headers binnen bij opstarte

Oude en opgeloste problemen van vorige versies van SpotLite vind je hier.

Moderator: Moderator Team

Gebruikersavatar

Topicstarter
Artifex
Berichten: 668
Lid geworden op: 30 mar 2011, 03:09
Reputation: 0
Usenet: sunnyusenet
Internet: ziggo
Leeftijd: 44

Re: V1.0.7 krijgt niet altijd nieuwe headers binnen bij opst

#41

Bericht door Artifex »

Moet je doen...zo ben ik er ook achter gekomen dat het aan mijn provider lag toen.

Neem je online privacy serieus en gebruik een VPN verbinding!

Met een VPN verbinding van IPVanish wordt uw gehele internet verbinding versleuteld

U kunt dus veilig browsen, Torrents downloaden, Usenet downloaden en onderling versleutelde verbindingen opzetten.



Knight-Rider-1990
Berichten: 27
Lid geworden op: 25 mar 2011, 22:49
Reputation: 0

Re: V1.0.7 krijgt niet altijd nieuwe headers binnen bij opst

#42

Bericht door Knight-Rider-1990 »

Brambo schreef:Moet je doen...zo ben ik er ook achter gekomen dat het aan mijn provider lag toen.
Ga ik doen, zal de nieuwe spotnet er ook op zetten, en als hij niet update dan zal ik met spotnet checken of hij dan werkt.


Zebra674
Berichten: 2
Lid geworden op: 26 nov 2011, 15:01
Reputation: 0
Usenet: lightning
Internet: ziggo

Re: V1.0.7 krijgt niet altijd nieuwe headers binnen bij opst

#43

Bericht door Zebra674 »

Hey,

Ik had ook t zelfde probleem.
Gebruik een NewsXS block account voor de headers en reacties in spotnet en hier bleef spotnet ook regelmatig niets binnenhalten.

Ik heb net het .db bestand in C:\ProgramData\Spotnet hernoemd naar .db.old en toen opnieuw verbinding gemaakt met spotnet.
Na het opnieuw inladen van alle headers werkte het programma weer en haalde hij alleen de nieuwe headers weer op.
Misschien werkt dit voor jullie ook.

succes


Knight-Rider-1990
Berichten: 27
Lid geworden op: 25 mar 2011, 22:49
Reputation: 0

Re: V1.0.7 krijgt niet altijd nieuwe headers binnen bij opst

#44

Bericht door Knight-Rider-1990 »

Zebra674 schreef:Hey,

Ik had ook t zelfde probleem.
Gebruik een NewsXS block account voor de headers en reacties in spotnet en hier bleef spotnet ook regelmatig niets binnenhalten.

Ik heb net het .db bestand in C:\ProgramData\Spotnet hernoemd naar .db.old en toen opnieuw verbinding gemaakt met spotnet.
Na het opnieuw inladen van alle headers werkte het programma weer en haalde hij alleen de nieuwe headers weer op.
Misschien werkt dit voor jullie ook.

succes
Dit helpt dan toch helemaal niks, ik zeg toch ik heb het elke keer met welke versie dan ook.
Dus ja ga ik de database weg zitten gooien, altans dat is wat je dan doet, en opnieuw laten binnen halen, ja schiet ook weinig op zo bouw je niet eens een database meer op op deze manier.


Zebra674
Berichten: 2
Lid geworden op: 26 nov 2011, 15:01
Reputation: 0
Usenet: lightning
Internet: ziggo

Re: V1.0.7 krijgt niet altijd nieuwe headers binnen bij opst

#45

Bericht door Zebra674 »

Ik weet het, maar in dit geval werkt spotnet dan weer gewoon en hij haalt een database op van bijna 500.000 spots.
Wil je nog meer???

Gebruikersavatar

Topicstarter
Artifex
Berichten: 668
Lid geworden op: 30 mar 2011, 03:09
Reputation: 0
Usenet: sunnyusenet
Internet: ziggo
Leeftijd: 44

Re: V1.0.7 krijgt niet altijd nieuwe headers binnen bij opst

#46

Bericht door Artifex »

...even terug over spotlite aub ;)


Knight-Rider-1990
Berichten: 27
Lid geworden op: 25 mar 2011, 22:49
Reputation: 0

Re: V1.0.7 krijgt niet altijd nieuwe headers binnen bij opst

#47

Bericht door Knight-Rider-1990 »

Zebra674 schreef:Ik weet het, maar in dit geval werkt spotnet dan weer gewoon en hij haalt een database op van bijna 500.000 spots.
Wil je nog meer???
Het ging btw over spotlite.
En ja natuurlijk werkt het weer als ik de database opnieuw laat binnen halen.
Maar het gaat erom dat hij hem update van waar ik gebleven was.
en dat doet hij na verloop van tijd niet.
Ik ga hem nu wat vaker updaten en kijken of dat helpt.
eerst deed ik dat zo eens in de week vandaar.

Plaats reactie Vorig onderwerpVolgend onderwerp
Spot-net.nl Forums : Disclaimer