Er mogen op dit forum GEEN verzoekjes of requests gevraagd worden, dit staat ook in de regels die je accepteert bij het registreren op dit forum, hiervoor krijg je direct een permanente ban.

Topic about download Spotweb Easy R.C.2

Oude of gesloten topics van spot-net.nl vind je hier!

Moderator: Moderator Team


Cootje81
Berichten: 234
Lid geworden op: 13 feb 2011, 22:19
Reputation: 0

Re: Topic about download Spotweb Easy R.C.2

#21

Bericht door Cootje81 »

Het is inmiddels gelukt.. Maar zit nu met een volgende probleem. Als er nieuwe spots updates worden dan komen ze op index te staan op de tijd wanneer ze update zijn en niet wanneer ze geplaatst zijn op usenet..

Ik update mijn spotweb iedere 5 min dus ik krijg nu de spots te zien 00:05, 00:10 etc

zie
Knip. URL maar even verwijderd :-)
- Wheaten
Is het een bekend probleem of?

Neem je online privacy serieus en gebruik een VPN verbinding!

Met een VPN verbinding van IPVanish wordt uw gehele internet verbinding versleuteld

U kunt dus veilig browsen, Torrents downloaden, Usenet downloaden en onderling versleutelde verbindingen opzetten.


Gebruikersavatar

Wheaten
Supporter
Berichten: 838
Lid geworden op: 11 sep 2012, 18:43
Reputation: 0
Usenet: Sunny
Internet: Ziggo
Locatie: Brabant
Leeftijd: 105

Re: Topic about download Spotweb Easy R.C.2

#22

Bericht door Wheaten »

Lijkt erop dat je de interval van je scheduled task op 5 minuten hebt staan. (of 15min)


Cootje81
Berichten: 234
Lid geworden op: 13 feb 2011, 22:19
Reputation: 0

Re: Topic about download Spotweb Easy R.C.2

#23

Bericht door Cootje81 »

Ja ik heb update ook op elke 5 min staan. Maar kijk in mijn screenshot..

Afbeelding

Normaal moet toch de tijden worden weergeven van die spot wanneer ze op usenet gezet zijn?

Maar bij mijn worden de tijden van de updates weergeven...

Gebruikersavatar

Wheaten
Supporter
Berichten: 838
Lid geworden op: 11 sep 2012, 18:43
Reputation: 0
Usenet: Sunny
Internet: Ziggo
Locatie: Brabant
Leeftijd: 105

Re: Topic about download Spotweb Easy R.C.2

#24

Bericht door Wheaten »

das idd vreemd. niet eerder gezien of gehoord.
zijn er forum bezoekers die dit herkennen?


Cootje81
Berichten: 234
Lid geworden op: 13 feb 2011, 22:19
Reputation: 0

Re: Topic about download Spotweb Easy R.C.2

#25

Bericht door Cootje81 »

IK heb het ook nog nooit mee gemaakt :) of ergens gezien

Gebruikersavatar

Blauwbek
Moderator Team Leider
Berichten: 2759
Lid geworden op: 04 mar 2011, 17:29
Reputation: 0
Usenet: UNS
Internet: UPC
Locatie: Blauwbek-PC
Contacteer:

Re: Topic about download Spotweb Easy R.C.2

#26

Bericht door Blauwbek »

Dit is een vreemd probleem en ik heb het ook nog niet eerder gezien.
Misschien is het een idee dat je je vraag even hier stelt, aan de maker van spotweb: https://github.com/spotweb/spotweb/issues?state=open
Regels/Rules | pySabRename

Er zijn weer spotnet updates, klik hier!

API's kijken doe je maar in de dierentuin!


Cootje81
Berichten: 234
Lid geworden op: 13 feb 2011, 22:19
Reputation: 0

Re: Topic about download Spotweb Easy R.C.2

#27

Bericht door Cootje81 »

Dat ga ik morgen eens doen :)


sjors1986
Berichten: 2
Lid geworden op: 08 feb 2015, 16:32
Reputation: 0
Usenet: tweaknews
Internet: telfort

Re: Topic about download Spotweb Easy R.C.2

#28

Bericht door sjors1986 »

Kan het bestand helaas niet meer downloaden

Gebruikersavatar

Wheaten
Supporter
Berichten: 838
Lid geworden op: 11 sep 2012, 18:43
Reputation: 0
Usenet: Sunny
Internet: Ziggo
Locatie: Brabant
Leeftijd: 105

Re: Topic about download Spotweb Easy R.C.2

#29

Bericht door Wheaten »

Jawel, zit onder de downloadknop, Die groene.


Kruk07
Berichten: 5
Lid geworden op: 14 aug 2015, 19:45
Reputation: 0
Usenet: Newshosting
Internet: Virgin Media

Re: Topic about download Spotweb Easy R.C.2

#30

Bericht door Kruk07 »

Hi

I was using Spotweb Easy for couple of years. Now I upgraded my system to Windows 10 and I can't any longer access database. When accessing http://127.0.0.1/spotweb/in Firefox the page is white, in IE I getting 404 error. I uninstalled everything and installed again but now the same is happening with http://127.0.0.1/spotweb/install.php.
Spotnet is working fine on my other PC (also with Windows 10).

Can't fined any solution. Used google but could not find anything. Can someone please help.

Kruk

Plaats reactie Vorig onderwerpVolgend onderwerp
Spot-net.nl Forums : Disclaimer