Er mogen op dit forum GEEN verzoekjes of requests gevraagd worden, dit staat ook in de regels die je accepteert bij het registreren op dit forum, hiervoor krijg je direct een permanente ban.

Kan niet op 'verbinden' drukken op inlogscherm.

Gebruikers helpen andere gebruikers. Als je hulp nodig of een probleem hebt , post het dan hier.

Moderator: Moderator Team

Forumregels
LEES: Forum Regels!

Topicstarter
lrkaalverink
Berichten: 2
Lid geworden op: 14 apr 2022, 11:32
Reputation: 0
Usenet: Ninja
Internet: Delta Fiber

Kan niet op 'verbinden' drukken op inlogscherm.

#1

Bericht door lrkaalverink »

Support Request Template

Welk spotX programma gebruik je?: Spotnet 2.0
Wat is de versie van het spotX programma?: Spotnet 2.0.0.284
Wat is je besturingssysteem?: Windows 10
Wat is de versie van het besturingssysteem?: 64bits
Welke Usenet Provider heb je?: Ninja Newsgroup
Welke Internet Provider heb je?: Delta Fiber
Welk Anti-Virus/Firewall programma gebruik je?: Windows Defender
Met welk programma download je?: Spotnet
Wanneer begon je probleem?: Sinds ik probeer Spotnet 2.0 te installeren en in te loggen.
Geef een beschrijving van je probleem: Als ik in de lijst "Anders.." indruk, kan ik zelf de servers en inloggegevens toevoegen. Alleen kan ik niet op Verbinden drukken.
XML bestand.: Geen antwoord gegeven

Generated by Support Toolkit SRT Generator.
Neem je online privacy serieus en gebruik een VPN verbinding!

Met een VPN verbinding van IPVanish wordt uw gehele internet verbinding versleuteld

U kunt dus veilig browsen, Torrents downloaden, Usenet downloaden en onderling versleutelde verbindingen opzetten.



CtrlAltDel
Berichten: 31
Lid geworden op: 27 jun 2015, 11:16
Reputation: 0
Usenet: XS News
Internet: Ziggo

Re: Kan niet op 'verbinden' drukken op inlogscherm.

#2

Bericht door CtrlAltDel »

Spotnet 2 is wel erg verouderd, je kan beter Spotnet Classic (1.9.0.8) gebruiken, deze heeft recent nog een update gekregen. Maar meestal als je niet op verbinden kan drukken zijn de gegevens al bekend in de Spotnet client of de server.xml file is corrupt (beschadigd) geraakt. Tenminste, dat was mijn eerdere ervaring met Spotnet 2. Wat jij kan proberen is om de servers.xml file te verwijderen en het dan nog eens te proberen.

Dit bestand zou als het goed is hier moeten staan C:\ProgramData\Spotnet

Topicstarter
lrkaalverink
Berichten: 2
Lid geworden op: 14 apr 2022, 11:32
Reputation: 0
Usenet: Ninja
Internet: Delta Fiber

Re: Kan niet op 'verbinden' drukken op inlogscherm.

#3

Bericht door lrkaalverink »

CtrlAltDel schreef: 14 apr 2022, 12:56 Spotnet 2 is wel erg verouderd, je kan beter Spotnet Classic (1.9.0.8) gebruiken, deze heeft recent nog een update gekregen. Maar meestal als je niet op verbinden kan drukken zijn de gegevens al bekend in de Spotnet client of de server.xml file is corrupt (beschadigd) geraakt. Tenminste, dat was mijn eerdere ervaring met Spotnet 2. Wat jij kan proberen is om de servers.xml file te verwijderen en het dan nog eens te proberen.

Dit bestand zou als het goed is hier moeten staan C:\ProgramData\Spotnet
Ga ik proberen, bedankt iniedergeval :D
Plaats reactie Vorig onderwerpVolgend onderwerp
Spot-net.nl Forums : Disclaimer