Er mogen op dit forum GEEN verzoekjes of requests gevraagd worden, dit staat ook in de regels die je accepteert bij het registreren op dit forum, hiervoor krijg je direct een permanente ban.

Hitnews haalt geen headers binnen

Hierin kan je praten over alle Provider Problemen en of de ervaringen of voor een discussie.

Moderator: Moderator Team

Forumregels
LEES: Forum Regels!

Topicstarter
RainingBullet
Berichten: 6
Lid geworden op: 26 mar 2011, 20:57
Reputation: 0

Hitnews haalt geen headers binnen

#1

Bericht door RainingBullet » 26 mar 2011, 21:03

  • Spotlite versie: 1.0.3
    Besturingssysteem: Windows 7 Ultimate 64 Bit SP1
    Usenet Provider: Hitnews
    Internet Provider: Tele2
    Antivirus / Firewall*: Eset Smart Security 4
    Probleem: Ik gebruikte voorheen Spotnet, werkte prima out of the box met Hitnews. Geen oudere headers, maar dat had ik anders opgelost. Nu heb ik echter SpotLite geinstalleerd (hoorde dat het sneller was), en ik krijg geen headers meer binnen wat ik ook probeer.
    Wat ik gedaan heb: Vanalles, enige dat mij opviel is dat als ik Header compressie uit heb staan ik de foutmelding krijg dat mijn USP headeren niet zou ondersteunen, en als het aan staat krijg ik geen foutmelding, maar krijg ook geen headers.
Ik denk dat ik een foutje maak met het instellen, maar ik weet niet welke instellingen ik wel moet gebruiken... Iemand die mij dat kan vertellen?
Ik krijg namelijk wel de melding Bezig met binnenhalen nieuwe headers, maar geen percentage oid.

Edit:

Voor de personen die hier ook last van hebben, de oplossing is het maximum aantal headers op 1000 te zetten
Laatst gewijzigd door RainingBullet op 09 apr 2011, 13:50, 2 keer totaal gewijzigd.

Neem je online privacy serieus en gebruik een VPN verbinding!

Met een VPN verbinding van IPVanish wordt uw gehele internet verbinding versleuteld

U kunt dus veilig browsen, Torrents downloaden, Usenet downloaden en onderling versleutelde verbindingen opzetten.



Benny
Berichten: 31
Lid geworden op: 21 feb 2011, 16:49
Reputation: 0

Re: Hitnews haalt geen headers binnen

#2

Bericht door Benny » 28 mar 2011, 13:03

Hier hetzelfde probleem.

Gebruikersavatar

Ep Woody
Berichten: 933
Lid geworden op: 17 feb 2011, 14:36
Reputation: 0
Locatie: Omgeving Apeldoorn
Leeftijd: 35

Re: Hitnews haalt geen headers binnen

#3

Bericht door Ep Woody » 28 mar 2011, 13:13

Welke instellingen gebruik je in spotlite?

Heb je je Eset zo ingesteld dat hij de nieuws-verbindingen doorlaat zonder deze te scannen?
Voor ondersteuning: klik hier. Probleem niet opgelost, maak dan een nieuw topic aan.


Benny
Berichten: 31
Lid geworden op: 21 feb 2011, 16:49
Reputation: 0

Re: Hitnews haalt geen headers binnen

#4

Bericht door Benny » 28 mar 2011, 15:27

Ep Woody schreef:Welke instellingen gebruik je in spotlite?

Heb je je Eset zo ingesteld dat hij de nieuws-verbindingen doorlaat zonder deze te scannen?
Heb news.hitnews.eu gebruikt en ook de sll.hitnews.eu maar beide problemen hier.
Heb eset firewall gewoon toestemming gegeven.
Of moet je bij eset zelf ook nog wat instellen.

Gebruikersavatar

Ep Woody
Berichten: 933
Lid geworden op: 17 feb 2011, 14:36
Reputation: 0
Locatie: Omgeving Apeldoorn
Leeftijd: 35

Re: Hitnews haalt geen headers binnen

#5

Bericht door Ep Woody » 28 mar 2011, 15:32

Vinkje voor NNTP-switch geprobeerd?
Voor ondersteuning: klik hier. Probleem niet opgelost, maak dan een nieuw topic aan.


Benny
Berichten: 31
Lid geworden op: 21 feb 2011, 16:49
Reputation: 0

Re: Hitnews haalt geen headers binnen

#6

Bericht door Benny » 28 mar 2011, 15:39

Ep Woody schreef:Vinkje voor NNTP-switch geprobeerd?
Gaan we proberen.


Benny
Berichten: 31
Lid geworden op: 21 feb 2011, 16:49
Reputation: 0

Re: Hitnews haalt geen headers binnen

#7

Bericht door Benny » 28 mar 2011, 15:48

Nope werkt ook niet helaas

Gebruikersavatar

Ep Woody
Berichten: 933
Lid geworden op: 17 feb 2011, 14:36
Reputation: 0
Locatie: Omgeving Apeldoorn
Leeftijd: 35

Re: Hitnews haalt geen headers binnen

#8

Bericht door Ep Woody » 28 mar 2011, 15:49

En als je een andere gratis server probeert om te kijken of hij informatie binnen haalt.

Deze : textnews.news.cambrium.nl bijvoorbeeld.
Voor ondersteuning: klik hier. Probleem niet opgelost, maak dan een nieuw topic aan.


Benny
Berichten: 31
Lid geworden op: 21 feb 2011, 16:49
Reputation: 0

Re: Hitnews haalt geen headers binnen

#9

Bericht door Benny » 28 mar 2011, 15:53

Ep Woody schreef:En als je een andere gratis server probeert om te kijken of hij informatie binnen haalt.

Deze : textnews.news.cambrium.nl bijvoorbeeld.
Dat doet hij wel.
Alleen dan zie ik de bestandsnaam niet.

Gebruikersavatar

Ep Woody
Berichten: 933
Lid geworden op: 17 feb 2011, 14:36
Reputation: 0
Locatie: Omgeving Apeldoorn
Leeftijd: 35

Re: Hitnews haalt geen headers binnen

#10

Bericht door Ep Woody » 28 mar 2011, 15:54

Dat is een known issue :) Die heeft alt.binaries.ftd niet.

En als je nu hitnews weer terug zet?
Voor ondersteuning: klik hier. Probleem niet opgelost, maak dan een nieuw topic aan.

Plaats reactie Vorig onderwerpVolgend onderwerp
Spot-net.nl Forums : Disclaimer