Pagina 1 van 1

forum homepage

Geplaatst: 04 mar 2019, 13:29
door Ikniet
Ben terug van lang weggeweest, en probeer in te loggen.
Nieuw account aangemaakt, want inmiddels andere internet provider en email.
Wat me op- en tegenvalt is dat de site mijn oude inlog nog wel weet, maar de nieuwe niet wil kennen. Voor iedere actie die ik probeer te ondernemen moet ik opnieuw inloggen, en krijg ik iedere keer weer het oude adres te zien, dus moet ik iedere keer alles opnieuw intypen. Slordig.

Reden dat ik me weer opnieuw heb aangemeld was trouwens dat Spotnet enorm veel tijd nodig had om te laden. Ik was weliswaar 3ruim twee maanden niet op spotnet geweest doordat ik in Spanje zat, maar ruim een uur om de reacties te laden...... (zelfs met DBCloader). En dat tot drie keer toe. Uiteindelijk spotnet maar totaal gedeïnstalleerd en opnieuw erop gezet (1.8.1) en nu heeft ie het weer op orde, maar soms is een pc frustrerend.

Re: forum homepage

Geplaatst: 12 mei 2019, 08:09
door Mickroz
we hebben op het moment het probleem dat de software te nieuw is voor onze server die niet meer te updaten valt, waardoor er bepaalde dingen niet meer goed werken zoals ingelogd blijven.
We zijn bezig om de site te verhuizen naar een nieuwe server, zodra dit voltooid is, zal het gemeld worden bij mededelingen.

Onze excuses voor het ongemak.

Re: forum homepage

Geplaatst: 12 mei 2019, 18:21
door Harper
@Ikniet
Ik denk dat je onderhand beter Spotnet Classic 1.9.0.5 kan installeren, SN 1.8.1 is al even EOL.
Spotnet Classic is sneller en stabieler en meer aangepast aan deze tijd. Heeft ook veel meer instelmogelijkheden en een zeer goede Help-functie.