Er mogen op dit forum GEEN verzoekjes of requests gevraagd worden, dit staat ook in de regels die je accepteert bij het registreren op dit forum, hiervoor krijg je direct een permanente ban.

pauze bij wachtwoord posts

Stel hier je vragen of discussiëer over Spotnet.

Moderators: Supporters, Moderator Team

Forumregels
LEES: Forum Regels!

Topicstarter
martin2
Berichten: 22
Lid geworden op: 20 nov 2013, 20:05
Reputation: 0
Usenet: upc
Internet: upc

pauze bij wachtwoord posts

#1

Bericht door martin2 »

Hallo , allereerst de beste wensen voor 2020.
Ik gebruik spotnet classic 1.9.0.5. en heb een vraagje.
Hoe kan ik voorkomen dat bijeen post met een wachtwoord het binnenhalen in de pauze schiet?

bij voorbaat dank

Neem je online privacy serieus en gebruik een VPN verbinding!

Met een VPN verbinding van IPVanish wordt uw gehele internet verbinding versleuteld

U kunt dus veilig browsen, Torrents downloaden, Usenet downloaden en onderling versleutelde verbindingen opzetten.



Ypsos
Supporter
Berichten: 1272
Lid geworden op: 28 feb 2011, 08:06
Topics answered: 1
Reputation: 10

Re: pauze bij wachtwoord posts

#2

Bericht door Ypsos »

Dank, @iedereen een voorspoedig 2020.

Van te voren het wachtwoord invullen d.m.v wachtwoord beheer, daarna verloopt het uitpakken automatisch.
Bewerken / Sabnzbd ... /Bewerken sabnzbd paswoorden <--

PS. de wachtwoorden staan meestal in de spotinfo of in een reactie.
zie ook --> Tekst / wachtwoorden kopiëren uit de spotinfo of uit een reactie? <--

Gebruikersavatar

Harper
Berichten: 132
Lid geworden op: 16 dec 2011, 10:18
Topics answered: 1
Reputation: 7

Re: pauze bij wachtwoord posts

#3

Bericht door Harper »

Je kan ook bij de Opties van SABnzbd uitzetten dat hij in de pauzestand gaat:

Spotnet Classic
Bewerken
Sabnzbd ...
Sabnzbd openen
Op het tabblad: SABnzbd 2.3.2
Instellingen (bovenaan)
Opties
Actie wanneer versleuteld RAR-bestand wordt gedownload: Uitzetten


Ypsos
Supporter
Berichten: 1272
Lid geworden op: 28 feb 2011, 08:06
Topics answered: 1
Reputation: 10

Re: pauze bij wachtwoord posts

#4

Bericht door Ypsos »

Harper schreef:
03 jan 2020, 18:22
Je kan ook bij de Opties van SABnzbd uitzetten dat hij in de pauzestand gaat:

Spotnet Classic
Bewerken
Sabnzbd ...
Sabnzbd openen
Op het tabblad: SABnzbd 2.3.2
Instellingen (bovenaan)
Opties
Actie wanneer versleuteld RAR-bestand wordt gedownload: Uitzetten
Dat kan ook, één nadeel na afsluiten/herstarten van Spotnet(Sabnzbd) zijn de instellingen weg.

Permanent instellingen opslaan:
pause_on_pwrar = 0
toevoegen aan het C:\ProgramData\Spotnet\sabnzbd.ini

hoe en wat lees je hier:
https://www.spot-net.nl/forums/viewtopi ... 302#p66302

Gebruikersavatar

Harper
Berichten: 132
Lid geworden op: 16 dec 2011, 10:18
Topics answered: 1
Reputation: 7

Re: pauze bij wachtwoord posts

#5

Bericht door Harper »

Ypsos bedankt voor de aanvulling! Omdat ik zelf een externe SABnzbd gebruik die dat probleem niet heeft wist ik dat niet.


Ypsos
Supporter
Berichten: 1272
Lid geworden op: 28 feb 2011, 08:06
Topics answered: 1
Reputation: 10

Re: pauze bij wachtwoord posts

#6

Bericht door Ypsos »

@Harper
Spotnet met externe SABnzbd laten communiceren ook mijn voorkeur :goed:
Het beste uit twee werelden, bijkomend voordeel altijd de laatste release van SABnzbd

Voor de meelezers van dit draadje:
Uitleg ==> Spotnet aan Externe SABnzbd koppelen <==


Topicstarter
martin2
Berichten: 22
Lid geworden op: 20 nov 2013, 20:05
Reputation: 0
Usenet: upc
Internet: upc

Re: pauze bij wachtwoord posts

#7

Bericht door martin2 »

Hallo, ik heb de regel toegevoegd aan het .ini bestand , maar zie geen verandering bij het binnenhalen van een post met een wachtwoord. Nog steeds vliegt ie in de pauze


Ypsos
Supporter
Berichten: 1272
Lid geworden op: 28 feb 2011, 08:06
Topics answered: 1
Reputation: 10

Re: pauze bij wachtwoord posts

#8

Bericht door Ypsos »

martin2 toch iets niet goed gedaan!

Dit is de juiste parameter:

Code: Selecteer alles

pause_on_pwrar = 0


Topicstarter
martin2
Berichten: 22
Lid geworden op: 20 nov 2013, 20:05
Reputation: 0
Usenet: upc
Internet: upc

Re: pauze bij wachtwoord posts

#9

Bericht door martin2 »

Hallo,
ik heb copy/paste uitgevoerd met de regel en nu werkt het wel.
Zal wel wat verkeerd hebben ingetypt de vorige keer.
Dank voor de hulp,


Ypsos
Supporter
Berichten: 1272
Lid geworden op: 28 feb 2011, 08:06
Topics answered: 1
Reputation: 10

Re: pauze bij wachtwoord posts

#10

Bericht door Ypsos »

martin2 mooi dat het gelukt is.

Bedankt voor het melden.
:locked:

Plaats reactie Vorig onderwerpVolgend onderwerp
Spot-net.nl Forums : Disclaimer