Er mogen op dit forum GEEN verzoekjes of requests gevraagd worden, dit staat ook in de regels die je accepteert bij het registreren op dit forum, hiervoor krijg je direct een permanente ban.

Spotnet kan geen spot toevoegen

Gebruikers helpen andere gebruikers. Als je hulp nodig of een probleem hebt , post het dan hier.

Moderator: Moderator Team

Forumregels
LEES: Forum Regels!

OP
anonymous_ti
Berichten: 5
Lid geworden op: 12 jul 2017, 19:55
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Usenet: Supernews
Internet: Ziggo
Been thanked: 3 times

Spotnet kan geen spot toevoegen

Bericht door anonymous_ti » 12 jul 2017, 20:07

Support Request Template

Welk spotX programma gebruik je?: Spotnet Classic
Wat is de versie van het spotX programma?: 1.9.0.3
Wat is je besturingssysteem?: Windows 10
Wat is de versie van het besturingssysteem?: 64bits
Welke Usenet Provider heb je?: Supernews
Welke Internet Provider heb je?: Ziggo
Welk Anti-Virus/Firewall programma gebruik je?: Eset 10
Met welk programma download je?: alt.binz
Wanneer begon je probleem?: Als ik het goed na de Creators update van windows 10 (version 1703)
Geef een beschrijving van je probleem: Spotnet werk gewoon goed, tot ik een spot wil toevoegen. Ik krijg de melding : Kan plaatje niet posten
XML bestand.: Geen antwoord gegeven

Generated by Support Toolkit SRT Generator.


Als ik de spot toevoeg dan duurt het heel lang en uiteindelijk krijg ik deze error:
Afbeelding

Volgens mij is dit begonen na de creators update van windows 10 :duh:

Advertisement
Neem je online privacy serieus en gebruik een VPN verbinding!

Met een VPN verbinding van IPVanish wordt uw gehele internet verbinding versleuteld

U kunt dus veilig browsen, Torrents downloaden, Usenet downloaden en onderling versleutelde verbindingen opzetten.



Ypsos
Supporter
Berichten: 1188
Lid geworden op: 28 feb 2011, 08:06
Cash on hand: Locked
Reputation: 4
Has thanked: 224 times
Been thanked: 221 times

Re: Spotnet kan geen spot toevoegen

Bericht door Ypsos » 13 jul 2017, 16:54

anonymous_ti, even de inhoud van servers.xml (zonder user/password) doorgeven.

Ga naar het Startmenu / Spotnet / Spotnet Classic Support Toolkit
(of zoek naar Spotnet Classic-SST.exe , deze is meegeleverd met versie 1.9.x.x)
  • Start Spotnet Classic Support Toolkit
    Afbeelding
  • Klik op de knop "Kopieer server info naar klembord" (inclusief systeem info)
  • Plak de informatie in een volgend bericht
Plus het antwoord op de volgende vraag:
Gebeurd dat met alle afbeeldingsgrootte(MB's) ?
Laatst gewijzigd door Ypsos op 23 jul 2017, 22:53, 1 keer totaal gewijzigd.


OP
anonymous_ti
Berichten: 5
Lid geworden op: 12 jul 2017, 19:55
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Usenet: Supernews
Internet: Ziggo
Been thanked: 3 times

Re: Spotnet kan geen spot toevoegen

Bericht door anonymous_ti » 14 jul 2017, 00:05

OS: Windows 10 Pro (v10.0.15063) | X64 | | Nederlands
Windows directory: C:\WINDOWS
Processor: Intel(R) Core(TM) i7-2600K CPU @ 3.40GHz
Geïnstalleerd geheugen (RAM): 8 GB
Microsoft Net Framework 4 v4.7.02046
Anti-Virus/Firewall: - Uitgeschakeld
C:\WINDOWS\System32\ieframe.dll v11.0.15063.483
ieframe.dll gemaakt op: 11-07-2017 23:29 | gewijzigd: 07-07-2017 08:05
C:\Program Files (x86)\Spotnet\Spotnet.exe v1.9.0.3 | SABnzbd.exe v1.2.0
Spoiler: show

Code: Selecteer alles

<Spotnet>
  <Server Type="Headers" Server="news.eu.supernews.com" Username="******" Password="******" Port="563" SSL="1" Connections="2" />
  <Server Type="Downloads" Server="news.eu.supernews.com" Username="******" Password="******" Port="563" SSL="1" Connections="2" />
  <Server Type="Uploads" Server="news.eu.supernews.com" Username="******" Password="******" Port="563" SSL="1" Connections="1" />
</Spotnet>
Generated by Spotnet Classic SST v1.0

En ik heb inderdaad al lopen goochelen met de grote van de bijgevoegde image. (Grote en resolutie)
Op het moment is het plaatje 600x600 200kb maar ook dat gaat niet, ik krijg steeds de zelfde error.

Het lukt wel om een reacties te plaatsen in spotnet.


Ypsos
Supporter
Berichten: 1188
Lid geworden op: 28 feb 2011, 08:06
Cash on hand: Locked
Reputation: 4
Has thanked: 224 times
Been thanked: 221 times

Re: Spotnet kan geen spot toevoegen

Bericht door Ypsos » 14 jul 2017, 08:36

anonymous_ti, een image van 200kb mag geen probleem zijn.

Een 952 melding is een heel vervelende melding, die aangeeft dat de verbinding verbroken werd terwijl er op antwoord gewacht werd. Kan van alles zijn, b.v. ook een rammelende internet connectie.

Probeer eens het volgende: Netsh winsock reset uitvoeren

CMD uitvoeren als Administrator
  • Ga naar Start
  • Typ in het zoekveld cmd
  • Rechtsklik op cmd
  • Uitvoeren als Administrator
  • Typ: netsh winsock reset
    Afbeelding
  • Druk op ENTER
  • Start de computer opnieuw op
Mocht dit niet werken:
Ga naar Bewerken / Providers
Verander bij Upload server / Poort 563 naar 119
daarna op klikken op Verbinden.

Afbeelding

---

Even een andere vraag ooit een mailtje gehad van Supernews?
zie voorbeeld inhoud "spoiler"
Spoiler: show
This is your one-time Notice of Copyright Infringement.

The Copyright Agent for a copyright holder has notified Supernews that you, or someone using your account, has posted unauthorized copies of copyrighted material. Please stop immediately.

When signing up for the Supernews service you agreed to our Terms of Service. Please review our Terms of service at the following URL:

http://www.supernews.com/docs/tos.html

Posting copyrighted material to Supernews servers without permission of the copyright holder subjects your account to the following actions: immediate cancellation, a ban from posting, and forfeiture of any pre-paid money remaining on your account.

Upon the receipt of a second Notice of Copyright Infringement, Supernews will immediately act to either cancel your account or ban your posting privileges.

This is your last and only warning. Please stop posting copyrighted materials to the Supernews servers or your account will either be cancelled or banned from posting without further notice.

To re-authorize posting visit the following URL:

https://www.supernews.com/controlpanel/ ... ation.html

Then agree to the Supernews Terms of Service and affirm that you will not post any further unauthorized copies of copyrighted material. Should you fail to make this affirmation within 3 days from the date of this e-mail, your posting privileges will continue to be suspended. Supernews reserves the right to cancel your account without further notice.


Sincerely,
Supernews DMCA Team


OP
anonymous_ti
Berichten: 5
Lid geworden op: 12 jul 2017, 19:55
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Usenet: Supernews
Internet: Ziggo
Been thanked: 3 times

Re: Spotnet kan geen spot toevoegen

Bericht door anonymous_ti » 14 jul 2017, 20:18

Afbeelding

Gelukt,
ik heb alleen de upload poort veranderd, en toen werkte het gelijk.
Toch vreemd ik heb de poort altijd op 563 ssl gehad.

Dus wat het nou is geweest?
Of de Windows creator update of iets bij supernews?
Blijft apart. :?:

THXZ voor de hulp :thanks: :thanks:


Ypsos
Supporter
Berichten: 1188
Lid geworden op: 28 feb 2011, 08:06
Cash on hand: Locked
Reputation: 4
Has thanked: 224 times
Been thanked: 221 times

Re: Spotnet kan geen spot toevoegen

Bericht door Ypsos » 14 jul 2017, 20:54

Mooi dat het weer werkt, bedankt voor het melden :goed:
anonymous_ti schreef:
14 jul 2017, 20:18
Of de Windows creator update of iets bij supernews?.
Als WIN 7/8 + Supernews gebruikers met dezelfde melding komen, kun je "Windows creator update ( :crazy: )" zo goed als zeker uitsluiten.


Ypsos
Supporter
Berichten: 1188
Lid geworden op: 28 feb 2011, 08:06
Cash on hand: Locked
Reputation: 4
Has thanked: 224 times
Been thanked: 221 times

Re: Spotnet kan geen spot toevoegen

Bericht door Ypsos » 15 jul 2017, 09:08

anonymous_ti,

Vraagje, als je wilt (en tijd hebt) kun je nog de upload van Supernews met upload poort 443 (SSL) testen?


OP
anonymous_ti
Berichten: 5
Lid geworden op: 12 jul 2017, 19:55
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Usenet: Supernews
Internet: Ziggo
Been thanked: 3 times

Re: Spotnet kan geen spot toevoegen

Bericht door anonymous_ti » 16 jul 2017, 00:39

Ja is goed na het weekend zal ik dit even testen.

Ik kom er op terug


OP
anonymous_ti
Berichten: 5
Lid geworden op: 12 jul 2017, 19:55
Cash on hand: Locked
Reputation: 0
Usenet: Supernews
Internet: Ziggo
Been thanked: 3 times

Re: Spotnet kan geen spot toevoegen

Bericht door anonymous_ti » 18 jul 2017, 21:30

443 SSL post gelukt.

Eerst volgende post probeer ik weer 563 SSL


Ypsos
Supporter
Berichten: 1188
Lid geworden op: 28 feb 2011, 08:06
Cash on hand: Locked
Reputation: 4
Has thanked: 224 times
Been thanked: 221 times

Re: Spotnet kan geen spot toevoegen

Bericht door Ypsos » 18 jul 2017, 22:46

443 SSL :goed:
Bedankt voor het testen.

Plaats reactie Vorig onderwerpVolgend onderwerp

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 7 gasten

Spot-net.nl Forums : Disclaimer