Er mogen op dit forum GEEN verzoekjes of requests gevraagd worden, dit staat ook in de regels die je accepteert bij het registreren op dit forum, hiervoor krijg je direct een permanente ban.

Error codes

Description: Error codes

Categories: Spotnet, Informatie

Link to this article: Selecteer alles

[url=http://spot-net.nl/forums/kb/viewarticle?a=8&sid=677972404c652e0a54c910ee1ccd59f1]Knowledge Base - Error codes[/url]

Aangezien er nog wel wat errorcodes voorbij komen, leek het mij wel handig om een klein overzichtje te maken met daarin de bekende problemen.

Error code 5: Kan het configuratiesysteem niet initialiseren.
Dit probleem wordt veroorzaakt door een corrupte of ontbrekende spotnet.exe.config. De makkelijkste manier om het te herstellen is het verwijderen van Spotnet inclusief alles uit de map C:\program files\Spotnet en C:\Program Files (x86)\Spotnet en te herinstalleren.

Alternatief is het controleren of er geen vreemde tekens voor de ?xml of na de </configuration> staan. Controleer ook of het bestand spotnet.exe.config niet van het type tekstdocument is, dan heeft hij onverhoopt de verkeerde extentie.

Error code 5: Gegevens op hoofdniveau zijn ongeldig. Regel x, positie x.
Er zit een fout in een van de configuratiebestanden filters.xml, keys.xml, settings.xml of servers.xml. De regel en positie geven een aardige indruk waar je moet zoeken.

Een alternatief is het simpelweg verwijderen van de 4 bestanden. Hij zal automatisch nieuwe, standaard bestanden aanmaken.

Error code 4: De conversie van type *** naar type *** is ongeldig.
Vaak een ontbrekend veld in de bestanden filters.xml, keys.xml, settings.xml of servers.xml. Controleer de bestanden goed, of verwijder ze, zodat Spotnet zelf nieuwe aan kan maken.
Spot-net.nl Forums : Disclaimer
  • Advertisement
cron