Er mogen op dit forum GEEN verzoekjes of requests gevraagd worden, dit staat ook in de regels die je accepteert bij het registreren op dit forum, hiervoor krijg je direct een permanente ban.

Spotten met Spotnet - tips & trics

Description: Spotten met Spotnet - tips & trics

Categories: Spotnet, Tutorial

Link to this article: Selecteer alles

[url=http://spot-net.nl/forums/kb/viewarticle?a=36&sid=058b9112981ae533f6434f5e52d5f421]Knowledge Base - Spotten met Spotnet - tips & trics[/url]

Hallo,

Vrij veel van mijn spots wilden niet juist toevoegen, de foutmeldingen die ik verkreeg waren divers, maar ik denk daar de oplossing voor gevonden te hebben en wellicht hebben jullie daar ook wat aan, ik had de indruk dat het van doen had met het tekstbestand en ik heb al meer posters die gedachte zien uiten:


Ik denk dat ik het heb opgelost. De foutmelding ligt idd bij het tekstbestand. De extensie wel te verstaan.

Als je tekst verwerkt dan slaat windows ook spatie's e.d. op, alleen zijn die niet zichtbaar in je tekstbestand, je ziet die wel als je in opmaakmodus gaat kijken. Het gaat dan met name om de enterhits die je maakt in een tekstbestand.

Nu kun je in opmaakmodus het bestand gaan kuizen, maar veel simpeler is om het bestand nadat je het geopend hebt op te slaan als .txt bestand.

De alinea's die je gemaakt had met een enterhit zijn verdwenen en de tekst is in elkaar geschoven. Je maakt de tekst opnieuw op zoals je het wilt en de tekst is klaar om te gebruiken. Heb zo net 2 posten van Jewel die mislukt waren opnieuw aangemeld en dat ging perfect!!

Zaak is dus om alleen tekst te gebruiken die in de .TXT extensie staat. Alhoewel 2 goede posten géén sluitend bewijs zijn, twijfel ik niet aan de juistheid van deze stelling.

Grts

savales
Spot-net.nl Forums : Disclaimer
  • Advertisement
cron